Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Február 16. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó a Hódtóiban

Rangadó a Hódtóiban

Közvetlen riválisát, a Tiszaújvárosi Phoenix KK-t fogadja február 17-én, pénteken 18:30-kor a Hódtói Sportcsarnokban a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák jó formában készülhetnek az összecsapásra, hiszen legutóbbi négy bajnokijukat megnyerték.

Legutóbb a Bonyhád ellen tudtak győzni hazai pályán a negyedik helyen álló Kelemenék, most pedig éppen az a Tiszaújváros lesz az ellenfél, amelyik egy hete még a negyedik helyet birtokolta. Vuk Pavlovics legénysége eddig még veretlen otthonában, így most is mindenképpen győzni szeretne. Úgy tűnik, a Hódmezővásárhely trénerének a múlt héten megsérült Balogh László nem áll majd a rendelkezésére, ám a legutóbbi összecsapás kulcsjátékosai közül Varga Ákos, Kelemen Balázs, Bálint Erik és Borbáth Balázs sem hiányzik majd.

A Kosársuli edzője, Vuk Pavlovics elárulta, hogy izgalmas mérkőzésre számít, hiszen a győzelem nagyon fontos a minél jobb alapszakasz-helyezés megszerzése szempontjából. Jó mentalitással, nagy akarattal játszanak majd, hogy folytathassák a jó sorozatukat. Szerinte a Vásárhely mélyebb paddal rendelkezik, ami előnyt jelenthet majd a pénteki ütközetben.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Tiszaújváros elleni meccse február 17-én 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.