Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 22. 10:06, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Ragyogó eredményt ért el a Vásárhelyi Kosársuli Vásárhelyi Rakéták csapata

Ragyogó eredményt ért el a Vásárhelyi Kosársuli Vásárhelyi Rakéták csapata

Vásárhelyi Kosársuli Vásárhelyi Rakéták csapata ezúttal egy európai top együttes, a Partizan Beograd utánpótlás csapata ellen lépett pályára, és ért el rendkívül szép eredményt.

Partizan Belgrad - Vásárhelyi Rakéták 78-74 (23-18 ; 20-17 ; 18-13 ; 17-26)

Kosársuli: Fulai Bátor 11, Dékány Imre 18/3, Zsadányi Martin -, Knyur Soma 5, Balogh László 7, Filak László -, Megyesi Dániel 2, Németh Zsombor 2, Bánfi Balázs 13, Pánczél Csongor 16

Mócsai Milán edző: "Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy a csapatom játékosai olyan klub ellen léphettek pályára, mint a Partizán Belgrád. Simon Zoltán, sportszervező kollégánk számtalan szerbiai túránk mellett szeptember óta egyeztetett a Partizánnal, hogy fogadjanak minket. Elmondása szerint, soha nem volt még magyar csapatnak lehetősége arra, hogy megmérettesse magát a nagy múltú klubbal. Ezúton is köszönöm neki a fáradozásait és természetesen egyesületünknek is, hogy a játékosaink egyedülálló módon készülhetnek a magyar bajnokságra. Nagyon büszke vagyok Rájuk!"

A mérkőzésről:

"Hátrányból kezdtünk, mert kisebb megilletődés jellemezte a játékunkat, de amint felvettük a ritmusukat nem vallottunk szégyent. Az ellenfél egy gyors, indításos játékot próbált játszani alapból, majd a betörés- le/kiosztásokkal operáltak. Hét (!!) hárompontost kaptunk 14 éves játékosoktól 7-8 méterről elengedve. Emellett sok támadó lepattanót is engedtünk nekik. Mindezek ellenére rengeteg jó csapatvédekezést tudtunk végrehajtani, amivel nem bírtak mit kezdeni a negyedik negyedben, és ebből sok indításos kosarat szereztünk. Összességében két agresszív, kemény, de nem durva játékot játszó csapatot láthattunk a pályán, akik teljes mértékig a fair-play szellemében vitték végig a mérkőzést. Meggyőződésem, hogy ez a meccs többet ért, mint egy hónapnyi edzés. Bízom benne, hogy a Rakéták sokáig fognak emlékezni erre a mérkőzésre.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére