Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2018. Március 22. 14:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Plébánia udvaráról lopott kocsit

Plébánia udvaráról lopott kocsit

A zalaegerszegi rendőrök rövid időn belül azonosítottak és elfogtak azt a 26 éves férfit, aki nemesapáti plébánia udvaráról lopott el egy kocsit.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy nemesapáti férfi ellen.

A gyanúsított március 20-án 15 óra és március 21-én 7 óra 30 perc közötti időben bement a nemesapáti plébánia udvarába, ahonnan az udvaron lévő Daewoo típusú járművet – a benne lévő indítókulccsal- ellopta.

A rendőrök percek alatt azonosították és elfogták a helyi férfit, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, majd a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 16:07, csütörtök | Kék hírek

Elsikkasztotta a kórházi liftre kapott pénzt, elítélték

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt az Esztergomi Járásbíróság egy férfit, aki elvállalta, hogy az esztergomi kórházban betegfelvonót épít, de az arra átutalt pénzt a megélhetésére fordította

2020. Augusztus 12. 11:07, szerda | Kék hírek

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak már el idén

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak el idén eddig Magyarországon, míg tavaly egész évben százötvenet - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 10. 10:08, hétfő | Kék hírek

Százharmincegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

131 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 10. 08:08, hétfő | Kék hírek

Gyanúsítottakat vettek őrizetbe az érdi emberölés ügyében

A rendőrök őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi emberölés ügyében, amelynek áldozatára szombaton találtak a szomszédok, mindkét gyanúsított beismerte tettét