Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2019. Március 04. 11:10, hétfő | Helyi
Forrás: Arany-Tóth Attila közönségkapcsolati munkatárs Emlékpont

Tájak, érzelmek. Holler László festőművész katalógusának bemutatója

Tájak, érzelmek. Holler László festőművész katalógusának bemutatója

Az Alföldi Galériában (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 8.) 2019. március 7-én, csütörtökön délután fél ötkor kerül sor Holler László festőművész Tájak, érzelmek című katalógusának bemutatójára.

Az eseményen köszöntőt mond Dr. Miklós Péter múzeumigazgató, Holler László festőművésszel Hegedűsné Dékány Magdolna művészeti tanácsadó és Képiró Ágnes, a Tornyai János Múzeum művészettörténésze beszélget, közreműködik a Giovani Artisti vonósnégyes.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 08. 09:42, szerda | Helyi

Díjmentes karriertanácsadás és államilag támogatott digitális kurzusok várják az új szakmára és állásra vágyókat a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam,

2020. Április 08. 09:36, szerda | Helyi

Hálaszívek azoknak, akik értünk dolgoznak

Több száz hálaszív került ki a Csongrád Megyei Kormányhivatal, illetve a járási hivatalok közel 50 épületének ablakába, köszönetként.

2020. Április 07. 13:33, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. Április 07. 13:30, kedd | Helyi

A Budapest–Hatvan vonal felújítása miatt változik a menetrend április 14-től

A miskolci fővonal Gödöllő és Hatvan közötti szakaszán, április 14-től május 7-ig a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. folytatja a pályafelújítást.