Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2018. Október 01. 15:52, hétfő | Helyi

Szegeden és Hódmezővásárhelyen is a Tesco lett az év SuperStore boltja

Szegeden és Hódmezővásárhelyen is a Tesco lett az év SuperStore boltja

A szegedi Tesco Extra áruház a SuperStore 2018 szakmai verseny szeptember 27-i díjkiosztóján a „Bevásárlóközpont” kategória győztese lett, a hódmezővásárhelyi Tesco áruház pedig a közönségdíjat vihette haza.

A versenyen olyan mintaértékű boltokat díjaztak, ahol a külső és belső bolti megjelenés, az üzlet kialakítása, a termékek kihelyezése, a választék, a dolgozók és a kiszolgálás is a legtökéletesebben harmonizál a vásárlók igényeivel.

A Trade Magazin idén is 14 kategóriában hirdette meg az év SuperStore boltja versenyét Magyarországon. A zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött az ország legjobb boltjairól. A Tesco számára fontos, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljon, hanem a vásárlói igényeket szem előtt tartva alakítsa ki áruházait, a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegye, kollégái számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítson, ahol szívesen dolgoznak, és így a vásárlók is elégedettebben távozhatnak.

Szentkirály József, a szegedi Tesco Extra áruházvezetője kiemelte: „Arra összpontosítottunk, hogy országnak-világnak megmutathassuk, mennyi innováció várja vásárlóinkat, ha hozzánk betérnek. A Scan & Shop, a Tesco Online Bevásárlás és az önkiszolgáló kassza mind olyan lehetőség, amelyek még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a bevásárlást. Köszönjük a szakmai zsűrinek, hogy díjazta előfeszítéseinket, és mi lehettünk a „Bevásárlóközpont” kategória győztesei. A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy nagyszerű élmény legyen a bevásárlás a 20 éves szegedi Tesco Extrában. Hálás vagyok a csapatomnak, hogy ők is ugyanígy gondolják.”

Lévai Norbert, a közönségdíjas hódmezővásárhelyi Tesco áruházvezetője elmondta: „Hódmezővásárhelyen egymás mellett élünk vásárlóinkkal, a legtöbben minden nap betérnek hozzánk, jól ismerjük egymást. Büszkék vagyunk rá, hogy mi kaptuk a legtöbb szavazatot a számunkra legfontosabbaktól, a vevőinktől. Kollégáimmal egy ilyen elismerés után még nagyobb lelkesedéssel várjuk régi és új vásárlóinkat, hiszen méltók szeretnének maradni a megtisztelő címhez. Köszönöm minden munkatársamnak azt a kis pluszt, amit vásárlóinknak nyújtanak és ami hozzásegített minket a sikerhez."

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

23 éves hazai működése soránaTesco amagyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. A2015-ben létrejött Tesco Európa segítségével az áruházlánc még erősebb és hatékonyabb lett, miközben a működése az új üzleti egységnek köszönhetően leegyszerűsödött. Ígya Tesco hosszú távon, még tovább erősítheti megszerzett pozícióját. 205magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel.

ATesco Online Bevásárlás szolgáltatásával, kényelmi formátumú üzleteivel és hipermarketjeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihozaz elérhető árú és jó minőségű termékeket. Önkiszolgáló kasszái, okostelefonos applikációi, Click & Collect és Scan & Shop szolgáltatásai pedig naprakész fejlesztésekként könnyítik meg mindenki számára a vásárlást.

A Tesco aktívan támogatjaaz egészséges táplálkozás népszerűsítését,az élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet ésahelyi közösségeket. Munkaadóként pedig rugalmas feltételekkel, belső képzésekkel teremt támogató környezetet és ideális lehetőségeket széles körű munkavállalói rétegek foglalkoztatásához és folyamatos szakmai fejlődéséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 17. 14:55, kedd | Helyi

Relikviákkal gyarapodott az Emlékpont gyűjteménye

Iskolából a múzeumba kerültek a munkásmozgalom emlékét őrző táblák

2019. Szeptember 17. 14:39, kedd | Helyi

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

2019. Szeptember 17. 14:37, kedd | Helyi

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Szeptember 17. 11:45, kedd | Helyi

Robbanásszerűen nő a készházak építésének üteme

Egy megfelelően szigetelt könnyűszerkezetes, szerelt technológiás készház ház olcsóbb, környezettudatosabb, gyorsabb és zöldebb