Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2019. Augusztus 06. 11:18, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Még váltható a Vakáció és a Balaton bérlet

Még váltható a Vakáció és a Balaton bérlet

Országszerte kedvezményesen lehet utazni vonattal az augusztusban még kapható Vakáció 15 vagy 30 napos bérletettel.

Valamint még szintén váltható a Balaton 30 napos bérlet, amivel Budapestről a Balatonra, vagy a Balaton parton lehet vonatozni kedvezménnyel.

Vakáció 15 és 30 napos bérlet

Augusztus 11-éig még van lehetőség a 30 napos korlátlan magyarországi utazást biztosító, úgynevezett „Vakáció 30” bérlet megváltására a diákok számára; a „Vakáció 15” nevű bérlet pedig, ami 15 napos korlátlan utazást biztosít, augusztus 25-éig váltható. Ezek a szezonális bérletek az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon, a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán. A bérlettelgyorsvonati pótjegyet sem kell váltani, de arra figyelni kell, hogy a többifeláras vonatcsak felár megváltása mellett vehető igénybe.(Ilyen például az InterCity pót- és helyjegy.)

A Vakáció bérletpénztárban, automatából, továbbá online – otthon nyomtatással, kijelzőn történő bemutatással, valamint automatás átvétellel is – megváltható. A Vakáció 30 napos bérlet 15900, a Vakáció 15 napos bérlet pedig 9900 forintért váltható minden előzőekben felsorolt értékesítési csatornán. Az ajánlatot aközoktatásban, vagy felsőoktatásban részt vevők vehetik igénybe érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar, valamint nemzetközi diákigazolvánnyal.

További információk a vasúttársaság honlapján olvashatók: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/diak-vagy-utazz-vakacio-berlettel

Balaton 30 napos bérlet

Azoknak, akik szeptember 13-ig többször utaznak Budapestről a Balatonra, vagy akár csak a Balaton parton vonatoznának, augusztus 15-éig érdemes 30 napos Balaton bérletet vásárolniuk.

A Balaton 30 napos bérlet 14900 forintért korlátlan számú utazásra jogosít Budapest és bármely balatoni vasútállomás között, valamint a balatoni állomások egymás közti viszonylatában másodosztályon. A bérletpénztárban, automatából, továbbá online – otthon nyomtatással, kijelzőn történő bemutatással, valamint automatás átvétellel is – megváltható.

Részletesebb információk itt találhatók: http://https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/balaton-berlet

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 08. 09:42, szerda | Helyi

Díjmentes karriertanácsadás és államilag támogatott digitális kurzusok várják az új szakmára és állásra vágyókat a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam,

2020. Április 08. 09:36, szerda | Helyi

Hálaszívek azoknak, akik értünk dolgoznak

Több száz hálaszív került ki a Csongrád Megyei Kormányhivatal, illetve a járási hivatalok közel 50 épületének ablakába, köszönetként.

2020. Április 07. 13:33, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. Április 07. 13:30, kedd | Helyi

A Budapest–Hatvan vonal felújítása miatt változik a menetrend április 14-től

A miskolci fővonal Gödöllő és Hatvan közötti szakaszán, április 14-től május 7-ig a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. folytatja a pályafelújítást.