Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 21. 16:50, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Magyar ökölvívó bajnoki arany, ezüst és bronz Vásárhelynek!

Magyar ökölvívó bajnoki arany, ezüst és bronz Vásárhelynek!

A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, a fényes érmeken túl még egy pontszerző pozíció is becsúszott.

Jól kezdődött Balog Márkó visszatérése a sporthoz, hiszen rögtön fölényes, pontozásos győzelmet aratott a magyar bajnokságban, a kaposvári Ring SC versenyző Bankert Máté ellen. A folytatásban a győri Gladiátor öklözője, Muhovics Milán azonban útját állta, nem jutott elődöntőbe. Így is pontszerző helyet szerzett a Boxing Gym Vásárhelynek.

Csütörtökön Kovács Fanni, első párosként, Szeleczki Lillával mérkőzött, akit egyhangú pontozással múlt felül, így a legjobb négy közé került. Kovács Fanni az elődöntőben is meggyőző fölénnyel nyert tatabányai ellenfele nem is küzdötte végig a három menetet, így a szombati, élete második magyar bajnoki döntőjére készülhetett.

Balog Patrik és Seres Héra a legjobb négy közé került, így pénteken elődöntőztek. Seres Héra élete első nemzeti bajnokiján indult most, de a döntőbe kerülés nem sikerült, így is ragyogó teljesítménnyel és bronzéremmel vigasztalódhatott.

Balog Patrik az elődöntőben egyértelmű fölénnyel verte kőbányai ellenfelét, a meccset végig sem játszották. A döntőben a magyar válogatott Zarándó Péter várt rá, aki pontozással bizonyult nála jobbnak, egy látványos, kemény mérkőzés után. Balog Patrik magyar bajnoki ezüsttel zárt.

Kovács Fanni szombaton a másik vásárhelyi egyesület versenyzőjével, Kiss Aurórával találkozott a ringben. A kemény összecsapás végén Fanni kezét emelték a magasba: egyhangú pontozással lett magyar bajnok, immáron másodszor! Kovács Fanni ezzel páratlan sorozatot tudhat magáénak és klubjának, hiszen idén nyert egy magyar kupát, több nemzetközi versenyen érmet, bronzot hozott haza a junior Európa-bajnokságról, hétvégén pedig behúzta második magyar bajnoki címét.

A Boxing Gym Vásárhely ezzel egy arany, egy ezüst, egy bronz, és egy pontszerző hellyel zárta a junior OB-t. A néhai Kerekes János szellemiségében működő klub mostani sikeréhez az összes edző és segítő hozzájárult, azaz Kecskeméti Imola, Berki Ferenc, Krucsai Zsolt, Szabó Szilveszter, Kovács Gábor, Diószegi Tibor és Tóth Zsolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.