Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Június 13. 11:47, csütörtök | Helyi
Forrás: Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Három Kovácsra lehet büszke ma Hódmezővásárhely

Három Kovácsra lehet büszke ma Hódmezővásárhely

Nem rokonok, de a vezetéknevük azonos, az is közös bennük, hogy a Boxing Gym Vásárhely fiatal ökölvívói, valamint az is, hogy szép nemzetközi sikerek után újabbak előtt állnak.

A Boxing Gym Vásárhely mindkét fiatal sportolója kiválóan kezdett a 23 nemzet 290 ökölvívójával, Egerben megrendezett 69. Bornemissza Gergely-emlékversenyen.

A junior 48 kilogrammos női korcsoportban friss EB bronzzal büszkélkedő Kovács Fanni a bosnyák Sarah Birkovic ellen lépett szorítóba szerdán és 3-2 arányú pontozással győzött. Ezzel már bronzérmes és csütörtökön a döntőbe jutásért egy kemény japán lánnyal, Nishinaka Yuna-val küzd meg.

A +91 kilogramm vásárhelyi reménysége Kovács Krisztián a horvát Ante Brkic-et kapta az első meccsen. A kiváló formában lévő Kovács óriási fölénnyel bokszolt, ellenfele a második menetre már ki sem állt. Krisztián csütörtökön már szintén elődöntőért öklözik, ám ellenfele jóval nehezebb, a sportág egyik favoritnemzetéből való, kazah Aanat Sabyrgali lesz.

A harmadik vásárhelyi ökölvívó Kovács, akit ma ki kell emelnünk, Pál, a magyar felnőtt válogatott 81 kilogrammos tagja, aki jelenleg az olimpiai táborban tartózkodik, ahol éppen szerdán tettek olimpiai fogadalmat, ugyanis június 18-án már utaznak Minszkbe, ahol az (európai kis olimpiának is felfogható) Európa Játékokon vesz részt a magyar sportküldöttség, és velük együtt a magyar ökölvívó válogatott.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 10:27, szerda | Helyi

Körözött Toyota Röszkén

A magyar rendőrök a belga hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

2019. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Papírlapok között rejtőztek

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Július 17. 10:04, szerda | Helyi

KIGÖRDÜLT AZ ELSŐ KISS-MOTORVONAT, Az első szerelvények 2020 elején állhatnak forgalomba

Ünnepélyes keretek között hivatalosan is kigördült a szerelőcsarnokból az első KISS-motorvonat a Dunakeszi Járműjavító Kft. telephelyén.

2019. Július 17. 10:01, szerda | Helyi

Miklós Péter a Vajdaságban tartott előadásokat

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezésében a múlt héten tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre az Apáczai Nyári Akadémia című tanártovábbképzés,