Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 12. 11:58, szerda | Helyi
Forrás: Varga Márta kommunikációs vezető Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgála

Dr. Mikecz Péter a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója

Dr. Mikecz Péter a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója

A közigazgatásban és a versenyszférában egyaránt jártas szakember került a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetői közé.

Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott javaslatára főigazgatóvá nevezte ki dr. Mikecz Pétert.

A közel húsz éves munkatapasztalattal rendelkező új főigazgató 2018 decemberétől kezdte meg hivatalosan a munkát a kormánymegbízott általános helyetteseként.

Dr. Mikecz Péter jogászi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte 1999-ben. Közigazgatási területen először Hódmezővásárhelyen, a Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában dolgozott, majd a felső szintű közigazgatásban tevékenykedett: 2010-től előbb a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban a sajtó és kormányzati kommunikáció területén töltött be vezető pozíciókat, ezt követően a Miniszterelnökségen folytatódott szakmai pályája, ahol az igazgatási ügyekért, később a kiemelt ügyekért felelős helyettes államtitkárként felelt a rá bízott feladatokért.

2014-től négy éven át a versenyszférában dolgozott több, kiemelkedő jelentőségű cég stratégiai irányításában vehetett részt.

A Csongrád Megyei Kormányhivatalban 2014 szeptembere óta volt üres a főigazgatói állás – mostanáig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak