Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 05. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Összességében nagyszerű eredményekkel és teljesítménnyel, négy éremmel tértek haza Kőszegről a vásárhelyi ökölvívók.

Ezúttal ellenfél nélkül maradt Kovács Krisztián a Boxing Gym nehézsúlyú bokszolója a 11. Ostrom Kupán Kőszegen, de a többiek ringbe tudtak szállni.

Kovács Fanni a tavalyi serdülő bajnokság 48 kg-os országos bajnokát verte, akit az orvos leléptetett, edzője is feladta a mérkőzést.

Tóth Niki élete első nemzetközi mérkőzését vívta egy veszélyes és rutinos osztrák bokszolóval. A harmadik menetre felőrölte ellenfelét, és csak pontozással maradt alul.

Rónyai Roland az összes korosztályos válogatottat megjárt, nagyon tapasztalt Jakab Alexet kapta ellenfeléül. Jakabra az első menetben kétszer számoltak, a másodikban Rónyai gyengébben szerepelt, de a harmadikat ismét hozta. A bírók hosszú percekig számolták a pontokat és végül 3:2-re Jakabot hozták győztesnek, kissé értelmetlenül.

Kovács Pál, egy volt iráni válogatottat, korábbi ázsiai bajnoki bronzérmest, most már osztrák versenyzőt kapott a ringben. Az első menet az iráni osztráké volt, a másodikban feléledt Kovács, a harmadikban pedig már le is ültette ellenfelét. A végeredmény nem lehetett kérdéses, Kovács egyhangú győzelmet aratott és immáron készül az ökölvívó világbajnokságra, mint a magyar csapat tagja.

A kőszegi túra eredménye így 2 arany, egy ezüst és egy bronz a vásárhelyi ökölvívásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.