Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. Augusztus 05. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Az Ostrom Kupán járt a Boxing Gym Vásárhely

Összességében nagyszerű eredményekkel és teljesítménnyel, négy éremmel tértek haza Kőszegről a vásárhelyi ökölvívók.

Ezúttal ellenfél nélkül maradt Kovács Krisztián a Boxing Gym nehézsúlyú bokszolója a 11. Ostrom Kupán Kőszegen, de a többiek ringbe tudtak szállni.

Kovács Fanni a tavalyi serdülő bajnokság 48 kg-os országos bajnokát verte, akit az orvos leléptetett, edzője is feladta a mérkőzést.

Tóth Niki élete első nemzetközi mérkőzését vívta egy veszélyes és rutinos osztrák bokszolóval. A harmadik menetre felőrölte ellenfelét, és csak pontozással maradt alul.

Rónyai Roland az összes korosztályos válogatottat megjárt, nagyon tapasztalt Jakab Alexet kapta ellenfeléül. Jakabra az első menetben kétszer számoltak, a másodikban Rónyai gyengébben szerepelt, de a harmadikat ismét hozta. A bírók hosszú percekig számolták a pontokat és végül 3:2-re Jakabot hozták győztesnek, kissé értelmetlenül.

Kovács Pál, egy volt iráni válogatottat, korábbi ázsiai bajnoki bronzérmest, most már osztrák versenyzőt kapott a ringben. Az első menet az iráni osztráké volt, a másodikban feléledt Kovács, a harmadikban pedig már le is ültette ellenfelét. A végeredmény nem lehetett kérdéses, Kovács egyhangú győzelmet aratott és immáron készül az ökölvívó világbajnokságra, mint a magyar csapat tagja.

A kőszegi túra eredménye így 2 arany, egy ezüst és egy bronz a vásárhelyi ökölvívásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 11:04, szerda | Helyi

Karsai Ildikó grafikusművész tárlatvezetése

Karsai Ildikó grafikusművész alkotói tárlatvezetése.

2020. Január 29. 10:59, szerda | Helyi

Ásatások a Kenyere-ér partján. Egy 3. századi germán harcos sírja a szarmaták között

Korok, kultúrák, lelőhelyek- régészeti előadássorozat Hódmezővásárhelyen.

2020. Január 29. 10:55, szerda | Helyi

Sorozatbetörők rendőrkézen

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik zsombói, ásotthalmi, mórahalmi és ruzsai ingatlanokból egyebek mellett műszaki cikkeket, szerszámgépeket, valamint üzemanyagot vittek el.

2020. Január 29. 10:52, szerda | Helyi

Az elfogott migránsok ellen büntetőeljárás indult

Határzár tiltott átlépése miatt öt migráns ellen indult büntetőeljárás, miután Röszkénél, a közúti határátkelőhely kerítésén át, illegálisan jutottak be Magyarország területére.