Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 26. 11:52, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Paplan és párna között próbált elbújni a többszörösen körözött bűnöző

Paplan és párna között próbált elbújni a többszörösen körözött bűnöző

Hiába bújt el, a fővárosi rendőrök elfogták a nyolcszorosan körözött férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást egy 2021. november 2-án este történt eset miatt, amikor valaki betört egy XII. kerületi családi házba. A tolvaj a kertkaput befeszítette, a ház ajtaját betörte és bement. Az ingatlanból különféle ékszereket és műszaki tárgyakat vitt el, közel hétszázezer forint értékben – közölte a rendőrség.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen lopások és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt más fővárosi és vidéki rendőrkapitányságok is eljárásokat folytatnak.

A 21 éves R. Erik ellen az Érdi Rendőrkapitányság, a Budai Központi Kerületi Bíróság, a Jászberényi Járásbíróság és a Budapesti Törvényszék összesen nyolc elfogatóparancsot adott ki.

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya április 14-én egy érdi házban elfogta a feltételezett elkövetőt, aki egy ágyneműtartóban próbált elbújni.

A hegyvidéki nyomozók R. Eriket lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.