Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 05. 11:13, hétfő | Belföld
Forrás: technika.us

Pantech Vega LTE-A - Touchpad-del a hátulján

Pantech Vega LTE-A - Touchpad-del a hátulján

Augusztus 6-án Dél-Koreában fog debütálni a Pantech Vega LTE-A okostelefon, melynek különlegessége, hogy nem csak az érintőképernyő, hanem a hátulján lévő touchpad segítségével is lehet vezérelni.

A nagy gyártók árnyékában azért a kisebbek is aktívan tevékenykednek, egyik-másik pedig igazi különlegességet vonultat fel. Erre a legújabb példát a Pantech szolgáltatja a Vega LTE-A modelljével, amelynek hátoldalán a készülék vezérlését lehetővé tevő touchpad, valamint egy be/kikapcsoló gomb kapott helyet. A nagyméretű, 5.7 colos érintőkijelző 1920 x 1080 pixel, vagyis Full HD felbontású. A telefonon Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, melyhez a legfőbb erőforrást a négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 800 MSM8974 processzor és 2GB RAM nyújtja. Támogatja az LTE-Advanced szolgáltatást és a W-CDMA/GSM hálózatokon való működtetést. A fekete és fehér színben is elérhető Pantech Vega

LTE-A okostelefon augusztus 6-án mutatkozik be Dél-Koreában, majd az SK Telecom szolgáltató kínálatában lehet megvásárolni. Áráról, valamint arról, hogy az ázsiai országon kívül máshol is kapható lesz-e valamikor, egyelőre nincs információnk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk