Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Szeptember 25. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

A MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szeptember 28-án, a Szerencsejáték Szuperkoncert rendezvényére utazóknak bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A Szerencsejáték Zrt. idén a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. A budapesti Hősök terén, szeptember 28-án 18 órakor kezdődő eseményen Bryan Adams kétórás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, 1. osztályra a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e‐ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Az alkalmi menettérti jegy legkorábbanszeptember 27-én vehető igénybe utazáshoz, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon,29-én éjfélig be kell fejezni. Feláras járat igénybevétele esetén az érvényes felárat kell megfizetni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen találhatóinformációs pontoknál lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban awww.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 12:33, péntek | Helyi

A Déli pályaudvaron lecserélik a megrepedezett üvegfalat

A Déli pályaudvaron lecserélik a pénztárcsarnok vágányok felőli oldalán lévő megrepedezett üvegfalat, mert balesetveszélyessé válhatnak.

2020. Július 10. 12:28, péntek | Helyi

Hétfőtől egy vágányon már közlekedhetnek a vonatok Nagymaros és Szob között

Július 13-án Nagymaros és Szob között a Szent Mihály-hegyhez közelebbi vágányon – 40 km/h-s sebességkorlátozással – megindulhat a vonatközlekedés.

2020. Július 10. 12:14, péntek | Helyi

Juhász Tünde: a hivatal rendezettsége mutatja, hogy odafigyelnek az ügyfelekre

Virágszigetek, új, kövekkel feltöltött kerítés borostyánnal, virágládák és padok – megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai udvara.

2020. Július 08. 10:12, szerda | Helyi

Huszonkét, fekvőhelyes és hálókocsit szerez be a MÁV-START

Az év végéig fokozatosan újabb járművekkel váltja ki a MÁV-START a jelenleg használt hálókocsikat.