Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Szeptember 25. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

A MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szeptember 28-án, a Szerencsejáték Szuperkoncert rendezvényére utazóknak bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A Szerencsejáték Zrt. idén a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. A budapesti Hősök terén, szeptember 28-án 18 órakor kezdődő eseményen Bryan Adams kétórás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, 1. osztályra a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e‐ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Az alkalmi menettérti jegy legkorábbanszeptember 27-én vehető igénybe utazáshoz, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon,29-én éjfélig be kell fejezni. Feláras járat igénybevétele esetén az érvényes felárat kell megfizetni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen találhatóinformációs pontoknál lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban awww.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 16:04, szerda | Helyi

Az Őszi Tárlaton jártak a mozgás barátai

A 66. Vásárhelyi Őszi Tárlaton, a hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában tettek látogatást a szegedi Magyar Reumabetegek Egyesülete, Domokos József Reuma Klub tagjai.

2019. November 20. 15:56, szerda | Helyi

A MÁV idén is csatlakozott a Gyermekjogok Világnapjához

A MÁV idén is csatlakozott az UNICEF Gyerekhang kampányához, amellyel a gyermekjogok fontosságára hívja fel a figyelmet a vasúttársaság is.

2019. November 20. 15:52, szerda | Helyi

Körözött luxusautók Röszkén

A rendőrök a magyar és a lengyel hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

2019. November 20. 15:44, szerda | Helyi

Tizenkét illegális migráns Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.