Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 25. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény Budapestre, a Bryan Adams szuperkoncertre

A MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szeptember 28-án, a Szerencsejáték Szuperkoncert rendezvényére utazóknak bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A Szerencsejáték Zrt. idén a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. A budapesti Hősök terén, szeptember 28-án 18 órakor kezdődő eseményen Bryan Adams kétórás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, 1. osztályra a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e‐ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Az alkalmi menettérti jegy legkorábbanszeptember 27-én vehető igénybe utazáshoz, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon,29-én éjfélig be kell fejezni. Feláras járat igénybevétele esetén az érvényes felárat kell megfizetni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen találhatóinformációs pontoknál lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban awww.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.