Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Szeptember 20. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az OMÉK rendezvényre

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az OMÉK rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a szeptember 20-tól 24-ig tartó 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK 2017) utazók részére.

A kedvezményt a Budapest Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra utazóknak adja.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén az igénybevett vonat típusának megfelelő felár díját is meg kell fizetni.

A kedvezményes retúrjeggyel az utazást legkorábban szeptember 19-étől lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb szeptember 25-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpó az 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START ,obilpénztárban lebélyegeztetik, – erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség.

A könnyebb eljutás érdekében a MÁV-START szeptember 20–24. között az egri, sátoraljaújhelyi, miskolci és békéscsabai InterCity, gyors- és sebesvonatokat kivételesen megállítja Kőbánya felsőn. Reggel a Budapest-Keleti pályaudvarra tartókat, délután pedig a Keletiből induló járatokat állítják meg.

Mindezekről itt találhatnak részletes információkat: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-vonattal-78-orszagos-mezogazdasagi-es-elelmiszeripari-kiallitas-es


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a