Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 30. 15:02, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire

Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.

A kedvezményt október 3-án az FTC-Ludogorec, november 7-én az FTC-CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol Európa Liga csoportkör-mérkőzésre utazók vehetik igénybe. A meccsek Budapesten, a Groupama Arénában lesznek.

A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre válthatják meg az 50 százalékos kedvezményes menettérti jegyet 2. kocsiosztályra. A vásárláskor elegendő arra hivatkozni, hogy az FTC Európa Liga mérkőzésére utaznak. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár.

Fontos tudnivaló, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg. A kedvezményes retúrjegy visszautazásra akkor érvényes, ha a menetjegyet a mérkőzés helyszínén lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

A menettérti jegyek lebélyegzése a Groupama Arénában történik, kizárólag a belépést követően. A stadion B, C és D szektorainál a beléptető kapukhoz közel egy-egy MÁV-START-os pultnál hoszteszek várják azokat a Fradi szurkolókat, akik szeretnék pecséttel érvényesíteni az 50 százalékos kedvezményt. A pecsételésre a kapuk megnyitásától a stadion zárásáig lesz lehetőség. Aki elmulasztja a bélyegeztetést, a visszaúton köteles megfizetni az 50 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat. A kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.