Városlista
2020. február 23, vasárnap - Alfréd

Hírek

2019. Szeptember 09. 11:04, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a szeptember 9. és 15. közötti Evezős Masters világbajnokságra utazóknak bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő és Gárdony állomásokra.

Az utazási kedvezmény a másodosztályú jegyek vásárlásakor vehető igénybe. Az első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, valamint a gyors- és sebesvonatokra vonatkozó felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban szeptember 8-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, vagyis szeptember 16-án éjfélig be kell fejezni.

A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Velence-tavi Evezős Pályán az információs és akkreditációs sátorban (Sukoró, Tópart u 1.) lebélyegeztetik, szeptember 9-től 14-ig 8 és 18 óra, szeptember 15-én pedig 8 és 14 óra között. Pecsét nélkül a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

További információk: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-velunk-evezos-masters-vb-rendezvenyre

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 14:04, csütörtök | Helyi

A honfoglalás korában kalandoztak a vásárhelyi kisdiákok

A honfoglalás korával, a honfoglalók életmódjával és tárgyaival ismerkedtek a Tornyai János Múzeumban a Varga Tamás Általános Iskola kisdiákjai.

2020. Február 20. 14:01, csütörtök | Helyi

Változik a menetrend a mohácsi búsójárás ideje alatt

Átszállás nélkül juthatnak el Pécsről Mohácsra a mohácsi sokácok hagyományos, télbúcsúztató, tavaszköszöntő népszokására, a busójárásra vonattal utazók.

2020. Február 20. 13:57, csütörtök | Helyi

A képíró feladata: nézni, látni és láttatni

Eifert: ez életem legfontosabb és legnagyobb kiállítása

2020. Február 20. 11:55, csütörtök | Helyi

Népszerűek az elővárosi éjszakai vonatok

A szobi, az esztergomi és a ceglédi vonalon tavaly ősz óta gyakrabban járnak az éjszakai vonatok, a szobin pedig órás ütemben közlekednek.