Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Szeptember 09. 11:04, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Evezős Masters VB-re

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a szeptember 9. és 15. közötti Evezős Masters világbajnokságra utazóknak bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő és Gárdony állomásokra.

Az utazási kedvezmény a másodosztályú jegyek vásárlásakor vehető igénybe. Az első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, valamint a gyors- és sebesvonatokra vonatkozó felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban szeptember 8-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, vagyis szeptember 16-án éjfélig be kell fejezni.

A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Velence-tavi Evezős Pályán az információs és akkreditációs sátorban (Sukoró, Tópart u 1.) lebélyegeztetik, szeptember 9-től 14-ig 8 és 18 óra, szeptember 15-én pedig 8 és 14 óra között. Pecsét nélkül a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

További információk: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-velunk-evezos-masters-vb-rendezvenyre

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 12:00, péntek | Helyi

130 éves a Budapest-Lajosmizse vonal

A Budapest–Lajosmizse vasútvonal átadásának 130. évfordulója alkalmából nosztalgiavonat indul szeptember 29-én, 9:28-kor a Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére.

2019. Szeptember 20. 11:56, péntek | Helyi

Közérdekű közlemény

2019. szeptember 20-án, pénteken (egész nap) katonai járművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani

2019. Szeptember 20. 11:52, péntek | Helyi

Tegyen egy kirándulást Svájcba, utazzon vonattal közvetlenül Zürichbe!

Budapestről Tatabányán és Győrön át minden nap közlekedik egy-egy pár nappali és éjszakai vonat, amelyekkel kényelmesen, átszállás nélkül lehet eljutni Svájc kapujába, Zürichbe.

2019. Szeptember 20. 11:50, péntek | Helyi

Lezárt akta: Elvitték a buszt, de nem volt engedélyük

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a társasággal szemben, akik kinyitottak, majd elvittek egy parkoló buszt a sándorfalvi autóbusz-állomásról. Eljárás indult ellenük.