Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2017. Szeptember 28. 16:19, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen elnevezésű rendezvényre

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen elnevezésű rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos utazási kedvezményt biztosít az „Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen” elnevezésű október elsejei rendezvényre utazóknak.

50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kelenföld, Zugló és Kőbánya-Kispest állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon történő utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, csakúgy, mint feláras vonat esetében a felár díját.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban szeptember 30-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb október 2-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, október 1-jén 15:15 és 19:45 között lebélyegeztetik. Bélyegzési helyszín: Budapest V. kerület, Széchenyi István tér 9., a Magyar Tudományos Akadémia bejáratánál.

Bővebb információ a rendezvényről: http://www.egeszseghid.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Mélyponton a születésszám

Az előzetes adatok szerint 2024 júniusában 6040 gyermek született és 8863 ember halt meg; 2023 júniusához képest a születések száma 17, a halálozásoké 5,9, a házasságkötéseké pedig 14 százalékkal csökkent

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor Románia miniszterelnökével tárgyalt a kétoldalú kapcsolatokról és a román schengeni tagságról

Orbán Viktor miniszterelnök tavalyi tárgyalásukat követően idén is megbeszélést folytatott Bukarestben Marcel Ciolacu román kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államti

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Ukrajna azokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, akik következetesen kiállnak a béketárgyalások mellett

Ukrajna Magyarországot és Szlovákiát, azokat az országokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, amelyek következetesen kiállnak az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások mellett