Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Június 19. 14:28, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény az orfűi fesztiválra

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény az orfűi fesztiválra

A MÁV-START és a GYSEV június 20-24. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásra.

A kedvezmény alapesetben másodosztályra érvényes. Első osztályon történő utazáshoz meg kell váltani a kocsiosztály különbözeti jegyet, a feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban június 19-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 25-én éjfélig be kell fejezni.

A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a kalauz a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja a menettérti útra a pótdíjat is. A bélyegzést a rendezvény ideje alatt a helyszínen, az orfűi Panoráma Campingnél végzik minden nap 0-24 óráig.

Pályakarbantartás miatt Pusztaszabolcs és Keszőhidegkút-Gyönk, illetve Dombóvár között vonatpótló autóbuszok közlekednek, valamint meghosszabbodik a menetidő. A vágányzári menetrendek elérhetők ahttp://MÁV-csoport honlapján és a http://menetrendi keresőben.

A rendezvényről bővebb információ a Fishing on Orfű honlapján található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.