Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 06. 15:18, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény az FTC hazai Európai Liga mérkőzéseire

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény az FTC hazai Európai Liga mérkőzéseire

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.

A kedvezményt november 7-én az FTC-CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol Európa Liga csoportkör-mérkőzésre utazók vehetik igénybe. A meccsek Budapesten, a Groupama Arénában lesznek.

A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre az 50 százalékos alkalmi menettérti 2. kocsiosztályos kedvezményt úgy tudja igénybe venni, hogy a jegypénztárnál az FTC Európa Liga mérkőzésére szóló alkalmi menettérti jegyetkér Budapestre. Vásárláskor az utasnak a pénztárnál kell közölnie, hogy az FTC Európa Liga mérkőzésére utazik. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár.

Fontos tudnivaló, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg. A kedvezményes jegy visszautazásra akkor érvényes, ha a menetjegyet a mérkőzés helyszínén lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

A menettérti jegyek lebélyegzése a Groupama Arénában történik, kizárólag a belépést követően. A stadion B, C és D szektorainál a beléptető kapukhoz közel egy-egy MÁV-START-os pultnál hoszteszek várják azokat az FTC szurkolókat, akik szeretnék pecséttel érvényesíteni az 50 százalékos kedvezményt. A pecsételésre a kapuk megnyitásától a stadion zárásáig lesz lehetőség. Aki elmulasztja a bélyegeztetést, a visszaúton köteles megfizetni az 50 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat. A kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.