Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 13. 11:35, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény a Horgász Show rendezvényre

Ötvenszázalékos utazási kedvezmény a Horgász Show rendezvényre

A MÁV-START az október 14-16 közötti Horgász Show rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról a budapesti Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Ferencváros és Zugló állomásokra biztosítja.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztály használata esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat, feláras vonat esetén pedig a felárat meg kell fizetni.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, október 13-án kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, október 17-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – SYMA rendezvényközpont (Budapest, Dózsa György út 1.) „C” pavilonja – a MÁV-START Mobilpénztáránál lebélyegzik.

Nyitva tartás:

  • október 14-15-én 10:00-18:00 óra között
  • október 16-án 10:00-17:00 óra

Amennyiben ezt elmulasztják, a vonaton a jegyvizsgáló teljesárra egészíti ki az alkalmi kedvezményt.

Bővebb információ http://a Horgász Show hivatalos weboldalán


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.