Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 02. 10:05, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos utazási kedvezménnyel a FitBalance rendezvényre

Ötvenszázalékos utazási kedvezménnyel a FitBalance rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a május 4-i FitBalance rendezvényre utazóknak Budapestre.

A kedvezményt , a Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, továbbá Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

A kedvezmény másodosztályra szól, első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban május 3-tól vehető igénybe, a visszautazást pedig május 5-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy kizárólag a MÁV-START által üzemletett pénztárban vásárolható meg. Jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem lehet vásárolni ezt a jegytípust.
A kedvezményes retúrjegyet visszautazás előtt le kell bélyegeztetni a program helyszínén, a Papp László Budapest Sportaréna főbejáratával szemben lévő infópultnál. Bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Bővebb információ: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-kedvezmenyesen-fitbalance-arena-tavasz-rendezvenyre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.