Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 26. 14:28, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos kedvezmény az Utazás Kiállításra

Ötvenszázalékos kedvezmény az Utazás Kiállításra

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a február 27-től március 1-ig tartó Utazás Kiállításra utazók részére.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra érvényes.

A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. A kedvezményes jeggyel az utazást legkorábban február 26-án lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb március 2-án éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál az Utazás Kiállításra szóló alkalmi menettérti vasúti jegyet, amit a program helyszínén (HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ) a MÁV-START mobilpénztáránál kell lebélyegeztetni a rendezvény nyitva tartási idejében. Az utasnak a vásárláskor a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a lepecsételt jegyet kell bemutatni az ellenőrzéskor. Amennyiben a bélyegeztetést elmulasztják, akkor a jegyvizsgáló teljes árú jegyre egészíti ki a jegyet.

Részletes tájékoztató a vasúttársaság honlapján olvasható: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazas-2020-aktiv-hetvege-van

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.