Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Június 24. 09:38, szerda | Belföld
Forrás: (x)

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

ANDL Kft. nagy fűnyíró felmérése

Az ANDL Kft. tavaszi felmérése szerint, melyet több mint 660-an töltöttek ki, a kert és telektulajdonosok közel 50% szívesen beáll a fűnyíró mögé és csak kevesebb mint 10% váltana most fűkaszára. Ön melyik táborba tartozik? Ha nem töltötte ki a felmérést most megtudhatja, hogy többség milyen válaszokat adott a nagy tavaszi fűnyíró felmérésünk kérdéseire!

A tavaszi és főleg a nyári időszak elkerülhetetlen velejárója a fűnyírás. Akár a kertünkben, akár a telkünk, vagy éppen egy megbízás miatt végezzük nem mindegy, hogy milyen gépet használunk a munkánk hatékonyságának növelése érdekében. Szakértőink nap, mint nap nagyon sok érdeklődőnek igyekeznek segíteni és a felmerülő kérdéseikre válaszolni. Most mi tettünk fel a követőinknek és vásárlóinknak néhány kérdést, melyből a legérdekesebb infografikákat megmutatjuk:

Fontosnak tartja-e a mulcsozási funckiót a fűnyíróknál?



Mit jelent a mulcsozás?

A fűnyírás során a levágott füvet a fűnyíró többszörösen felaprítja, majd a levágott fűre visszahull természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.

Itt több olyan fűnyírót is talál, mely képes a mulcsozásra!

Melyik márka gépével végzi jelenleg a fűnyírást?



A teljes Husqvarna, Gardena és AS-Motor fűnyíró választékot megtalálja nálunk!

Ha most válthatna új fűnyíró gépre, akkor milyet vásárolna?



A grafikonból is látszik, hogy a "klasszikus" fűnyírók mellett egyre többen keresik a robotfűnyírókat, illetve a fűnyíró ridereket és traktorokat. Mire figyeljünk a robotfűnyíró kiválasztásakor?

Mi a legfontosabb új fűnyíró vásárlása esetén?



Örülünk, hogy kiemelkedően fontos a biztos garanciális és szerviz háttér a vásárlás során. Az ANDL Kft. 30 éves tapasztalattal, 3 szaküzlettel és profi szervizes csapattal maximális szolgáltatást biztosít garanciális problémák kezelése esetén is.

Kipróbálná-e új vásárlása előtt egy bemutató keretein belül az fűnyíróját?



Nagyobb értékű traktorok, riderek vagy éppen robotfűnyírók esetén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy személyesen mutathassuk be a vásárlóinknak a gépeket. 3 szaküzletünk mellett lehetőséget biztosítunk kitelepüléses bemutatókra is előzetes egyeztetés alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.