Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Április 24. 11:11, csütörtök | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Nyitott Balaton - Balaton Mix jeggyel

Nyitott Balaton - Balaton Mix jeggyel

A május 1. és 11. között megrendezésre kerülő Nyitott Balaton rendezvény alatt a Balaton Mix jeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább utazhatnak korlátlanul a Balaton körüli vonatokon és a balatoni menetrend szerinti hajójáratokon.

A Balatonhoz utazók teljes körű kiszolgálása érdekében már elérhető a pénztárakban a Balaton Mix jegy, a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata. A kombinált jegy – alkalmazkodva az utazók igényeihez – 3 és 7 napos érvénytartamban kapható felnőtt, gyermek, és családi változatban. A Balaton Mix jegy az érvénytartamtól függően lehetőséget biztosít egy vagy két szabadon választott napon a Balaton körüli vonatok és a menetrend szerinti, balatoni hajójáratok korlátlan számú igénybevételére.

A Nyitott Balaton rendezvény idején valamennyi típusú Balaton Mix jeggyel rendelkezők plusz egy napos utazást kapnak ajándékba, így a 3 napos Balaton Mix jeggyel két szabadon választott napon, míg a 7 napos Balaton Mix jeggyel három napon lehet korlátlanul utazni.

További engedmény a tóhoz utazók számára, hogy a Balaton Mix jegy megvásárlása esetén a MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít bármely állomástól a balatoni állomásokra. A kerékpárosok igényeinek megfelelő kiszolgálása érdekében továbbá a MÁV-START járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható az utazásra megjelölt napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

A kedvezményekkel kapcsolatban további részletes információk elérhetők a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.