Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Június 01. 13:38, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-START

Nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-START

– A Balatonnál, a Velencei-tónál és Budapesten is dolgozhatnak a fiatalok –

A MÁV-START – a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezettel együttműködve – idén is várja nyári munkára a diákokat. A vasúttársaság a következő pozíciókra fogadja a fiatalok jelentkezését: állomási segítő, állomási általános információs, nemzetközi, idegen nyelvű információs, ügyfélszolgálati információs, utastájékoztatási vagy adminisztrációs segítő, információs munkatárs a nagy balatoni zenei fesztiválok idején, kerékpárrakodó.

A MÁV-START a múlt évhez hasonlóan idén is jelentős utasforgalomra számít a nyári balatoni idényben, ezért – a balatoni utasforgalom zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezettel együttműködve – idén is várja nyári munkára a diákokat. A társaság állomási segítőket, állomási általános információsokat, idegen nyelvet beszélő nemzetközi információsokat, ügyfélszolgálati információsokat, utastájékoztató vagy adminisztrációs segítőket, a nagy balatoni zenei fesztiválok idején segítő információs munkatársakat keres. De lehet kerékpárrakodónak is jelentkezni: feladatuk, hogy a bringákat segítsék minél gyorsabban beemelni, illetve levenni a vasúti kocsikról.


A vasúttársaság a teljes munkaidős minimális órabért meghaladó mértékű fizetést ad: az órabérek 750 forinttól 1100 forintig terjednek, a munkakörtől függően.
A diákok szinte az összes balatoni és velencei-tavi állomáson, Budapesten, illetve Békéscsabán, Celldömölkön, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Szolnokon is vállalhatnak feladatokat. A vasúttársaság természetesen nem csak idényjellegű, hanem folyamatos munkát is kínál a fiataloknak; a lehetőségekről a MÁV-csoport honlapja, ahttp://www.mavcsoport.hu (a Karrier/Diákoknak/Diákmunka felhívás fülek alatt) tájékoztat.

Az idényjellegű munka iránt érdeklődők ahttps://nebulomelo.hu honlapon és a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezet területi irodáiban kaphatnak bővebb felvilágosítást, illetve jelentkezhetnek az egyes munkakörökbe. A foglalkoztatás az iskolaszövetkezeten keresztül történik, és előzetes regisztrációhoz kötött. A diákokat – a felkészítést követően – napi 8-12 órában foglalkoztatják, határozott fellépést, konfliktuskezelést, jó kommunikációs készséget és megfelelő megjelenést várnak el tőlük, bizonyos munkakörök esetén pedig feltétel a betöltött 18. életév, illetve az angol és/vagy német nyelv társalgási szintű ismerete is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.