Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Október 08. 09:43, hétfő | Helyi
Forrás: Arany-Tóth Attila közönségkapcsolati munkatárs Emlékpont

Nőorvosok ismerkedtek az Emlékponttal

Nőorvosok ismerkedtek az Emlékponttal

Hódmezővásárhelyen tartja a Magyar Nőorvos Társaság Délmagyarországi Szekciójának éves tudományos ülését.

A Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megyéből érkező szakembereknek a 39. alkalommal megrendezett találkozón résztvevő doktorok a pénteki szakmai programok között az Emlékpontba is ellátogattak.

A vásárhelyi kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya szervezte tudományos tanácskozás csoportja Dr. Kováts Dénes vezetésével érkezett az Emlékpontba, ahol a főorvos elmondta: az orvosszakmai programokon túl a résztvevőknek a rendező város nevezetességeiből is kínálnak látnivalót. Hozzátette: az Emlékpont jellegzetes kiállítóhelye Vásárhelynek, hiszen országosan is egyedülálló módon egy város fél évszázados történetét mutatja be. A délmagyarországi nőorvosok Nagy Gyöngyi, az Emlékpont történésze vezetésével ismerték meg a közgyűjtemény állandó kiállítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben