Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 03. 14:49, kedd | Helyi
Forrás: Elek András-sajtóreferens

Nőnapi dalcsokor nem csak hölgyeknek

Nőnapi dalcsokor nem csak hölgyeknek

Rácz Gergő és Wolf Kati akusztikus koncertje a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Meghitt, akusztikus koncerttel várja Rácz Gergő énekes, zeneszerző nőnap alkalmából a hölgyeket és kísérőiket a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A március 8-án, este fél nyolckor kezdődő fellépés vendége Wolf Kati lesz.

"Nem ez lesz első közös színpadra lépésünk Katival, akivel a Szerelem, miért múlsz? volt az első közös munkánk" - mondta el a VIP-ből és a Fool Moon vokálcsapatából megismert gitáros, énekes. Rácz Gergő elárulta, hogy nagyon szereti Wolf Kati hangját, ezért szólókoncertjére először őt hívta meg vendégművésznek. "Meghitt és hangulatos örömzenélésére számíthatnak a hölgyek, de a férfiak se fogják be a fülüket" - emelte ki a Dal című műsor döntőjébe több alkalommal is bejutó zenész. A nőnapi koncerten olyan dalok lesznek hallhatok, melyek kötődnek Rácz Gergőhöz vagy Wolf Katihoz, valamint az utóbbi hónapok újdonságait és saját nagy kedvenceiket is megszólaltatják. A vasárnapi akusztikus esten a két énekest Tar Gergő cajonon és Nagy Krisztián kíséri gitáron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak