Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.

A vásárhelyiek mindkét alkalommal jó erőkből álló ellenfelekkel néztek szembe. Jó hír, hogy a játék egyre biztatóbb, és egyre több felnőtt, korábban kosarazó játékos tér vissza a fiatalokkal kiegészülő gárdába, mely továbbra is várja a csatlakozni vágyókat.

Január 26-án este a Szolnoki MÁV SE juniorkorú lányai látták vendégül felnőtt női csapatunkat. Sajnos győzni nem sikerült, viszont jó hír, hogy az edzésekre már egyre több "volt" kosaras tér vissza, illetve mutatkozik be újra mérkőzésen is. Egyelőre Utasi Gábor edző elsődleges feladat a csapat bővítése, amihez továbbra is várjuk a "régi" és új kosaras lányok jelentkezését.

MÁV Szolnok - Vásárhelyi Kosársuli 94-43

Kosársuli: Bányai, Mónus- Sztancsik 1, Gázsity 8, Szatmári 14/3, Kenéz 11

csere: Balogh 4, Tőkés 3, Kujber 2, Paplukács, Oláh

Utasi Gábor: Hosszú idő után végre újra meccset játszottunk, ami már magában öröm. A fiatal, lelkes és jól felkészített ellenfelünk agresszív védekezése miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani és ennek tudható be a nagy pontkülönbség. A harmadik negyedben a zóna védekezéssel sikerült kicsit lelassítani a szolnoki lányokat, de sajnos támadásban iszonyatosan pontatlanok voltunk ekkor is, így nem csökkent a távolság a két csapat között. Edzünk tovább, hogy szorosabb meccseket tudjunk játszani.

Vásárhelyi Kosársuli - SZEK W 35-79

Vásárhely: Szatmári 8, Mónus -Sztancsik 6/6, Kenéz 5/3, Nánai 4, Tóth-Gazsity 4

csere: Bányai 8, Oláh, Paplukács

Utasi Gábor: Csúszással kezdődött a találkozó, mert a szolnoki csapat és a játékvezetők is egy baleset miatt késtek. Kicsit túl is melegítettük magunkat. Jó védekezéssel, időnként ötletes támadó játékkal tartottuk a lépést az A csoportos múlttal is rendelkező ellenfelünkkel. A negyedik negyedre elfáradtunk, kevesebb lerohanást csináltunk, így folyamatosan felállt védelem ellen kellett támadnunk. Ellenfelünk masszív zónáját sikeres kinti dobások híján nem sikerült feltörni. Ennek volt köszönhető, hogy a két csapat közti különbség tetemesre nőt. Szorosabb lehetett volna a meccs, ha az utolsó edzésen nem sérül meg Sallai Zsuzsi, illetve fiatal reménységeink se álltak most rendelkezésre. Velük szárnyalni fogunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése