Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. November 30. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

NEM LESZ BÉKÉS MECCS BÉKÉSEN

NEM LESZ BÉKÉS MECCS BÉKÉSEN

Ismét idegenben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B-s bajnokság elit csoportjában.

A kék-sárgáknak még nem sikerült győzniük otthonuktól távol, most szombaton 17 órakor a kilencedik Békés pótotthonában, a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium termében összejöhet. A két csapat az utóbbi években mindig harcos összecsapást vívott, ez most is előre borítékolható.

A viharsarkiak ellen – akik kiegészülnek legendás szurkolótáborukkal - nem lesz könnyű dolga Vas Péteréknek. A békésiek két fordulóval ezelőtt éppen azt a Győrt verték meg, akik ellen néhány hete küzdelmes meccsen diadalmaskodtak Utasi Gábor fiai, így igazi rangadóra számíthatnak a szurkolók. A hazaiaknál a vásárhelyiek által az előző szezonokból már jól ismert Koma és Krstic remekelt az idén alaposan megerősödött mezőnyben. Az együttes mutatója ennek ellenére negatív, 4-6-tal kilencedikek, úgy hogy eggyel többet játszottak, mint a Kosársuli.

A Vásárhely két hét szünet után, a Nyíregyháza ellen vereséget szenvedett hazai pályán. Szabó Péteréknek az utolsó negyedben semmi sem jött be, emiatt hatodszor hagyhatták el lógó orral a parkettet. A Hódmezővásárhelynek továbbra sincs könnyű dolga a sűrű mezőnyben, amit jól jellemez, hogy ha két győzelemmel többet jegyeznének, akkor a tabella hatodik fokán tanyázhatnának, még nincs veszve a 2017-18-ra kijelölt cél: elérhető még a nyolcadik pozíció. Ehhez azonban - ahogy egy hete a gárda légiósa Nemanja Gajic mondta - hinni kell a győzelemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.