Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2017. Május 24. 16:24, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Négy helyszínen tart állásbörzét a MÁV

Négy helyszínen tart állásbörzét a MÁV

A vasúttársaság kétszáz ajánlatából választhatnak a jelentkezők

Az országban egyszerre négy helyszínen – Budapesten a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken Celldömölkön és Dorogon – tart állásbörzét május 26-án a MÁV-csoport. A vasúttársaság érettségizett és friss diplomás munkavállalók érdeklődésére egyaránt számít.

Május 26-án az országban egyszerre négy helyszínen tart állásbörzét a MÁV-csoport: a fővárosban a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken a celldömölki vasútállomáson, valamint Dorogon a József Attila Művelődési Házban (Dorog, Otthon tér 1.) várják az érdeklődőket 9 és 17 óra között. A két vidéki városban első ízben mutatja be álláskínálatát a vasúttársaság. A MÁV és leányvállalatai az ország különböző pontjain, számos szakterületen kínálnak munkahelyet a különféle végzettségű munkavállalóknak, akik most mintegy kétszáz állásajánlattal ismerkedhetnek meg.

Az ősszel induló tanfolyamokra a MÁV elsősorban érettségizett munkavállalókat keres, akik a képzést követően többek között forgalmi szolgálattevő, váltókezelő, pályafenntartási technikus, biztosítóberendezési vagy távközlési műszerész munkakörökben, valamint jegyvizsgálóként, mozdonyvezetőként helyezkedhetnek el. Ugyanakkor friss diplomás, pályakezdő mérnökök jelentkezésére is számít a MÁV-csoport: közlekedés-, építő-, villamos-, építész- és gépészmérnökök, de informatikusok, mérnök-informatikusok jelentkezését is örömmel fogadja.

A vasúttársaság hosszú távon számít munkatársaira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja. A dolgozók számára több elemből álló béren kívüli juttatásokat, egyes vállalatainál utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást biztosít.

Az állásbörzén a MÁV Zrt. és leányvállalatai – így a MÁV-START, a MÁV Szolgáltató Központ, a MÁV Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. és a MÁV-HÉV Zrt. – munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A pozíciókra a helyszínen és elektronikus úton ahttp://www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

Hőség- Harmadfokú riasztás lépett életbe

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján

2024. Június 19. 06:00, szerda | Sport

A törökök győzelemmel kezdtek az Eb-újonc Georgia ellen

A török válogatott 3-1-re legyőzte az újonc Georgia csapatát a németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének keddi játéknapján, az F csoport nyitányán.

2024. Június 19. 06:00, szerda | Sport

Rossi: az esélytelenség motiválhat minket

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint éppen az esélytelenség motiválhatja a magyar labdarúgó-válogatott játékosait szerdán a házigazda németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.