Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 09. 12:45, szerda | Belföld
Forrás: MTI

NAV: az idén a "söralátét" méretű adóbevallás is letölthető a netről

NAV: az idén a

Az idén az egyoldalas, úgynevezett "söralátét" adónyilatkozat is letölthető néhány kattintással a NAV honlapjáról - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a NAV szakemberei az idén az internetről telepíthető szja-bevallások körét a 1353-as bevallási formán túl kiterjesztették a 1353ADÓNYILATKOZAT jelű nyomtatványra, illetve az egyszerűsített személyi jövedelemadó-bevallás választására szolgáló 1353NY jelű nyomtatványra is. Utóbbit február 17-ig lehetett elküldeni a NAV-hoz.
Az elektronikusan kitöltött bevallásokat ki lehet nyomtatni, és aláírás után papíron benyújtani vagy az ügyfélkapu segítségével az interneten továbbítani a NAV-hoz.
A közlemény szerint a tavaly bevezetett, úgynevezett banner-technológia jelentősen egyszerűsítette az szja-bevalláshoz szükséges programok letöltését. Tavaly már az összes bevallás mintegy negyede elektronikus formában jutott célba.
A www.nav.gov.hu honlap bal oldali menüjének "Kiemelt témák" kategóriájában található "SZJA" menüpontot elindítva nyílik meg a programok letöltésére és telepítésük indítására szolgáló internetes oldal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk