Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 21. 21:15, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Nagyra nőtt pillangó – Itt a HTC Butterfly S

Nagyra nőtt pillangó – Itt a HTC Butterfly S

Alig fél évvel a Butterfly megjelenése után máris itt a Butterfly S.

Alig fél évvel a HTC Butterfly megjelenése után a tajvani vállalat máris bemutatta a készülék utódját a Butterfly S személyében. Bár az előd sem számított rossznak, most egy még erősebb okostelefonnal van dolgunk. A fedél alá ugyanis egy 5"-es FullHD felbontású kijelző került, amin az UltraPixel kamera által készített fotókat tekinthetjük meg. A képek elkészítésének sebességével biztosan nem lesz probléma, hiszen a Butterfly S egy négymagos, 1.9 GHz-es processzort és 2 GB RAM-ot tartalmaz. A beépített memória mérete 16 GB, ami mellé egy 25 GB-os DropBox előfizetés is tartozik. Akinek ez is kevés, az microSD segítségével tovább bővítheti a memória méretét.

Az Android 4.2 Jelly Beannel érkező készülékből nem maradt ki az NFC, DLNA, illetve a Bluetooth 4.0 támogatás sem, az internetre pedig a legújabb szabványokkal kompatibilis Wifi-vel léphetünk fel. A 10.6 mm vékony és 160 gramm súlyú modellben egy 3200 mAh-es akkumulátor található. Ez utóbbi jelentős előrelépés az elődhöz képest, hiszen abban mindössze egy 2020 mAh-es egység foglalt helyet.

A Butterfly S elsőként Tajvanban kerül piacra, 766 dolláros áron, az európai forgalmazás időpontja, illetve a várható ár még nem került nyilvánosságra.

Címkék: htc, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.