Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Október 20. 11:26, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Nagy utazás – Sopronban a Kosársuli

Nagy utazás – Sopronban a Kosársuli

A negyedik fordulóban immár harmadik idegenbeli mérkőzésére készül a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli NBI B zöld csoportos kosárlabda csapata.

Vuk Pavlovicsék egészen Sopronig utaznak, ahol harmadik győzelmüket gyűjtenék be, de hasonló célja van a szintén két sikert számláló hazaiaknak is…

A Vásárhely a nyíregyházi sikert követően hazai pályán a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttesét győzte le az első két kanyarban, azután viszont túl nagy falatnak bizonyult idegenben a Dunaharaszti. Akkor Slobodan Kalinic legénysége kevésbé bírta idegekkel a sokszor „izgalmas” játékvezetői ítéletekkel tarkított ütközetet. Múlt hétvégén azonban már volt alkalmuk helyrerázódni, a Békés elleni Hepp Kupa-fordulóból magabiztos győzelemmel jöttek ki a Vuk Pavlovicsot és Varga Ákost nélkülöző kék-sárgák.

A SMAFC 1860 Soproni Egyetem jelenleg azonos, 2-1-es mutatóval, egy hellyel a Vásárhely előtt, az 5. pozícióban várja a pénteki ütközetet. Eddig a Dunaharaszti és a Bonyhád ellen hagyták el győzelemmel a pályát a dudaszót követően. Múlt szombaton azonban hazai környezetben elvesztették veretlenségüket, kisebb meglepetésre ugyanis a Pénzügyőr borsot tört az orruk alá. Farkas Dávid tanítványai közül Soós, a Csátaljay testvérek és Schöll villogott a legtöbbet, igaz a Pénzügyőr elleni második félidőben nekik sem ment túl jól a játék. A kérdés azonban, hogy a héten ki lesz jobb formában az igencsak hasonló erőket felvonultató csapatokból álló bajnokságban, a SMAFC vagy a Kosársuli?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.