Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2014. Április 15. 17:25, kedd | Helyi sport
Forrás: Center Motorsport Club

Nagy Alex győzelme Kiskunlacházán

Nagy Alex győzelme Kiskunlacházán

A hétvégén rendezték a felújított kiskunlacházi arénában a hazai motokrossz sportág idei második hivatalos meghívásos versenyét, ahol a 250-es géposztályban kettős vásárhelyi siker született.

Az első összecsapáson Tápióbicskén Nagy Alex súlyosan megsérült és kiesett a versenyből, ezért fontos volt számára a most vasárnapi eredményes szereplés. Igaz, itt is gondokkal indult az első futam, amikor a rajt egyenes végén, nagy tempónál ütközött a kecskeméti Adamek Imrével, de szerencsére folytatni tudta a versenyt.

Hatalmas akarással sorban vadászta le ellenfeleit és az utolsó körben már sikerült is megszereznie a győzelmet. A második felvonás már sima menet volt, így kettős futamgyőzelemmel állhatott a dobogó legfelső fokára.

A hónap végén sorra kerülő magyar bajnoki nyitányon már alapos edzésmunkát követően, kitűnő motorokkal állhat rajthoz, majd egy hétre rá a csehországi nemzetközi versenyen lesz a folytatás.

Hódmezővásárhelyre június 22.-én érkezik a magyar bajnoki mezőny, amikor már a felújított Rolandring várja a motokrossz sport rajongóit.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 18:01, csütörtök | Kék hírek

Pénzmosás miatt emeltek vádat két férfi és egy nő ellen

A Nagykátai Járási Ügyészség pénzmosás miatt vádat emelt két férfi és egy nő ellen, aki Csehországban több bankszámlát is nyitott azért, hogy azokra bűncselekmények elkövetéséből származó pénzeket fogadjon.

2021. Március 04. 17:50, csütörtök | Belföld

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát

Minden eszközzel le kell törni a járvány nagyon dinamikusan emelkedő harmadik hullámát, a kormányzati szigorítások szükségszerűek voltak - mondta Müller Cecília az operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

2021. Március 04. 17:45, csütörtök | Belföld

Elkezdődött az oltási értesítő sms-ek kiküldése

Elkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése - értesült az MTI csütörtökön.

2021. Március 04. 17:09, csütörtök | Belföld

Nem lassult a költekezési kedv

Az idén januárban nominálisan csaknem 940 milliárd forintot költött el a lakosság a kiskereskedelmi üzletekben, hasonlóan az egy évvel korábbi értékhez, ami azt mutatja, hogy a költekezési kedv nem lassult