Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Hírek

2020. December 28. 20:29, hétfő | PR
Forrás: (x)

Mutatunk két tonert, amelyekkel tízezreket spórolhat cége a nyomtatáson

Mutatunk két tonert, amelyekkel tízezreket spórolhat cége a nyomtatáson

A nagy mennyiségű nyomtatáshoz az esetek többségében a lézeres nyomtatókat ajánlják a szakemberek, amelyek toner, azaz festékkazetta alkalmazásával működnek.

Ezek hosszú időre megoldják a nyomtatási feladatokat, amikor azonban kifogynak, cserélni kell azokat. Ilyenkor rengeteget lehet spórolni egy okos választással – erre mutatunk két példát.

CE285A toner

A termékeket a tonerdepot.hu oldal alapján mutatjuk be. Fontos tudni, hogy egy toner esetében az eredetik helyett sokan használják az alternatív kazettákat, amelyek töredékébe kerülnek az eredeti árnak, ezáltal remek költségcsökkentési lehetőséget jelentenek. Ez egy cég számára havi szinten jelentős megtakarítást eredményezhet, hiszen gondoljunk bele, mennyi hivatalos dokumentum kinyomtatására van szükség napi szinten. A költségoptimalizálásra szuper megoldás a fekete CE285A toner, amely az alternatív lézer tonerek közé tartozik. Kétezer oldal kinyomtatására alkalmas, amennyiben a szokásos öt százalékos lefedettséggel számolunk, a minőségére pedig egyetlen alkalommal sem lehet majd panasz. A termék megfelel a nemzetközi szabványoknak, illetve kompatibilis a HP nyomtatóival. Egy CE285A toner eredeti ára több tízezer forint, az alternatív megoldás azonban már ennek töredékéért elérhető. Ez hatalmas megtakarítást jelent, azaz tonerenként jelentős összeg marad a cég bankszámláján.

Q2612A toner

Még többet lehet megtakarítani a minőségi Q2612A toner megvásárlásával. Ez nagyrészt megegyezik kialakítását tekintve az előbb említett verzióval: szintén kompatibilis a HP eszközeivel, megfelel az összes nemzetközi szabványnak, a garantált magas minőségben pedig öt százalékos lefedettség mellett kétezer oldal printelésére alkalmas. Az eredeti ára szintén több tízezer forint, ebből azonban a nagyját meg lehet spórolni, hiszen egy kompatibilis eszköz a tonerdepot.hu kínálatában az eredeti ár töredékéért elérhető. Ez egy jól menő vállalkozás számára is jelentős összeg, ám még többet számít akkor, ha egy induló cég próbál minden lehetséges megoldással költséget csökkenteni. Az alternatív lézer toner tehát remek választás minden élethelyzetben.

A fotó forrása:
antpkr / Shutterstock.com

Címkék: nyomtatás, nyomtató, toner

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2021. Január 18. 18:02, hétfő | Külföld

Újabb szigorításokra készül a német kormány

Tovább szigoríthatják a járványügyi korlátozásokat Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) tartósan gyors terjedése miatt - jelezte a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn.

2021. Január 18. 17:01, hétfő | Külföld

Csökken az újonnan azonosított fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában

Az utóbbi 24 órában feleannyi új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Szlovéniában és Horvátországban, mint egy nappal korábban, ami az illetékesek szerint derűlátásra ad okot a járvány lefolyását illetően.

2021. Január 18. 15:50, hétfő | Belföld

Újabb, több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik

Újabb, 35 685 ember beoltására elegendő vakcina érkezik kedden a Pfizertől - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.