Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. December 28. 20:29, hétfő | PR
Forrás: (x)

Mutatunk két tonert, amelyekkel tízezreket spórolhat cége a nyomtatáson

Mutatunk két tonert, amelyekkel tízezreket spórolhat cége a nyomtatáson

A nagy mennyiségű nyomtatáshoz az esetek többségében a lézeres nyomtatókat ajánlják a szakemberek, amelyek toner, azaz festékkazetta alkalmazásával működnek.

Ezek hosszú időre megoldják a nyomtatási feladatokat, amikor azonban kifogynak, cserélni kell azokat. Ilyenkor rengeteget lehet spórolni egy okos választással – erre mutatunk két példát.

CE285A toner

A termékeket a tonerdepot.hu oldal alapján mutatjuk be. Fontos tudni, hogy egy toner esetében az eredetik helyett sokan használják az alternatív kazettákat, amelyek töredékébe kerülnek az eredeti árnak, ezáltal remek költségcsökkentési lehetőséget jelentenek. Ez egy cég számára havi szinten jelentős megtakarítást eredményezhet, hiszen gondoljunk bele, mennyi hivatalos dokumentum kinyomtatására van szükség napi szinten. A költségoptimalizálásra szuper megoldás a fekete CE285A toner, amely az alternatív lézer tonerek közé tartozik. Kétezer oldal kinyomtatására alkalmas, amennyiben a szokásos öt százalékos lefedettséggel számolunk, a minőségére pedig egyetlen alkalommal sem lehet majd panasz. A termék megfelel a nemzetközi szabványoknak, illetve kompatibilis a HP nyomtatóival. Egy CE285A toner eredeti ára több tízezer forint, az alternatív megoldás azonban már ennek töredékéért elérhető. Ez hatalmas megtakarítást jelent, azaz tonerenként jelentős összeg marad a cég bankszámláján.

Q2612A toner

Még többet lehet megtakarítani a minőségi Q2612A toner megvásárlásával. Ez nagyrészt megegyezik kialakítását tekintve az előbb említett verzióval: szintén kompatibilis a HP eszközeivel, megfelel az összes nemzetközi szabványnak, a garantált magas minőségben pedig öt százalékos lefedettség mellett kétezer oldal printelésére alkalmas. Az eredeti ára szintén több tízezer forint, ebből azonban a nagyját meg lehet spórolni, hiszen egy kompatibilis eszköz a tonerdepot.hu kínálatában az eredeti ár töredékéért elérhető. Ez egy jól menő vállalkozás számára is jelentős összeg, ám még többet számít akkor, ha egy induló cég próbál minden lehetséges megoldással költséget csökkenteni. Az alternatív lézer toner tehát remek választás minden élethelyzetben.

A fotó forrása:
antpkr / Shutterstock.com

Címkék: nyomtatás, nyomtató, toner

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat