Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. November 10. 11:29, péntek | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Molnár Bence: Erős a Győr, de győzni akarunk!

Molnár Bence: Erős a Győr, de győzni akarunk!

A Győr lesz a Vásárhelyi Kosársuli ellenfele a szombat 18:30-kor kezdődő bajnokin a Hódtói Sportcsarnokban.

Utasi Gábor fiai szeretnék megszerezni idei harmadik győzelmüket az összecsapáson. A találkozó előtt a szegedi kosaras dinasztia, a Molnár család legfiatalabb tagjával, a tavasszal a kék-sárgákhoz érkezett Molnár Bencével.

- A tavalyi szezonban csatlakoztál a csapathoz, és már tavasszal is látszott, hogy egyre jobban felveszed a ritmust. Ebben a szezonban pedig a korábbinál is nagyobb szerepet kapsz. Hogyan látod mennyi van még benned, hová tudsz még fejlődni?

- Egy kisebb kihagyás után, a tavalyi szezon második felében jöttem Vásárhelyre, ami jó döntésnek bizonyult. Sok játékost ismertem a keretből, és rögtön kiderült, hogy remek társaságról van szó, így könnyű volt felvenni a ritmust. Az idei szezonra a szakmai stábnak már volt ideje megismerni, tudják, hogy mik az erősségeim, így egyre több bizalmat kapok, amivel igyekszem is élni. Úgy érzem sok van még bennem és a csapatban is. Próbáljuk kihozni magunkból a maximumot az igencsak megerősödött és átalakított bajnokságban.

- A sportágat olvasni tudók már tavasszal is láthatták, hogy igencsak jó szemed van a pályán, ráadásul elég fürgén mozogsz, de mi az, amin még szeretnél javítani?

- 24 évesen úgy érzem, még a játék minden elemében kell és tudok is fejlődni. Ehhez pedig minden szempontból jó helyen vagyok, mivel akkor tud egy játékos fejlődni, ha lehetőséget kap a pályán, és erre nem is lehet panaszom.

- Ebben az idényben a korábbiaknál sokkal erősebb mezőny jött össze, igencsak kiegyenlítettek az erőviszonyok. Egyelőre 2-5-ös mutatóval álltok a tabellán. Mi jelenti a legnagyobb kihívást a csapatnak?

- Igen tavaly sikerült kiharcolnunk, hogy a B csoport kiemelt bajnokságában játszhassunk, így idén jóval erősebb a mezőny. A 2-5-ös mérleg kicsit csalóka lehet, mert nehéz volt a sorsolásunk. Az első négy meccsből hármat idegenben játszottunk, igy nehezen indult a szezon, hazai pályán viszont két győzelem mellett a bajnokesélyes Oroszlányt is megszorongattuk. A legnagyobb kihívás, hogy a hazai formánkat idegenben is át tudjuk menteni es tudjunk vendégként is meccseket nyerni.

- A hétvégén a Győr érkezik Vásárhelyre. Hogyan készültök a meccsre?

-A Győr erős csapat, több volt A csoportos játékossal, de hazai pályán leginkább a saját játékunkkal kell törődnünk, keményen es fegyelmezetten akarunk játszani. Természetesen itthon mindenképp nyerni szeretnénk, az előző szezonban a rájátszásban is összekerültünk a Győrrel igy tudjuk ki mire képes náluk. Tapasztalt kulcsembereik vannak, ha őket sikerül megfognunk és a saját játékunkat játszani, az győzelmet érhet szombat este.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni