Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Január 24. 11:22, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

MISKOLCON A KOSÁRSULI

MISKOLCON A KOSÁRSULI

A legutóbbi nagykőrösi bajnokin már az alapszakasz második körére fordult a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B-s bajnokság elit csoportjában.

A kék-sárgák nagy reménnyel kezdték a szezont, sajnos azonban eddig nem a terveik szerint alakultak a dolgok. Január 26-án pénteken 17 órától Miskolcon vendégszerepeknek Vas Péterék.

A 4-10-es mutatóval 13. vásárhelyiek célja leginkább a tisztes helytállás lehet az MEAFC ellen. Nagy meglepetés lenne, ha győzni tudnának, eddig ugyanis egyszer sem tudtak diadalmaskodni, mikor elhagyták otthonukat. Idei legjobb játékukkal is valószínű, hogy csak megszorongatni tudnák a borsodiakat, akik ellen a náluk történt edzőváltás előtt még győztesen hagyták el a pályát a Hódtói Sportcsarnokban. A meglepetéshez igencsak összehangolt és felszabadult játékra lenne szüksége a Utasi Gábor legénységének, akiknek már nincs sok veszíteni valója, mivel úgy tűnik, egyre távolabb kerül az áhított alapszakaszvégi 8. pozíció.

No persze ehhez a miskolciaknak biztosan lesz egy-két szava. Az említett edzőváltás óta sok minden változott náluk: a gyenge kezdés után stabilizálták helyüket a mezőny első felében. 7-8-as mérlegük ugyan negatív, de előttük igen nagy a tömörülés, így pénteki sikerük esetén akár előrébb is léphetnének. Ebben leginkább a Hódmezővásárhelyhez ezer szállal kötődő Drahosnak és az ott nevelkedő Szöginek lehet fontos szerepe, már ha Szabó Péterék nem állítják meg őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: