Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. December 09. 18:39, szombat | Belföld
Forrás: mti

Mindenki Karácsonya - 300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Mindenki Karácsonya - 300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn Budapesten.

Az NGYSZ és támogatói az eseményre hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei gyerekeket hívtak meg, akiket karácsonyi programmal, musical-előadással, rövid koncertekkel, arcfestéssel és ajándékokkal várnak a WestEnd City Center Cinema Cityben - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

A Budapesti Operettszínház művészei közül idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám, valamint Caramel és Radics Gigi lép színpadra, majd Fáth Péter NGYSZ-titkár, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozza meg a gyerekeket.

Az NGYSZ immár huszonhatodik éve rendezi meg a Fővárosi Önkormányzattal közös karácsonyi programját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.