Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Január 15. 19:26, kedd | PR

Milyen típusú cipőket hordanak a nők előszeretettel?

Milyen típusú cipőket hordanak a nők előszeretettel?

Minden cipővásárláskor arra törekszünk, hogy az új cipőnk kényelmes, trendi, divatos, és minőségi, azaz strapabíró legyen. Vannak olyan alapdarabok, melyekből nem árt, ha mindenkinek van legalább egy pár a cipősszekrényében.

Nézzük melyek ezek.

A balerina


A balerina cipő, az az egyszerű, lapos darab, mely igen kényelmes, könnyű viselet. Leginkább munkahelyen viselik, ahol álló munkát végeznek, de egy könnyed nyári sétához is kiváló választás. Viselhetjük nadrággal vagy szoknyával, akár shorttal is, ezzel a darabbal nehéz mellé lőni. Egyszerű de nagyszerű. Például az S’Oliver balerina cipők talpa puha, habos technológiával készül, így igazán komfortos viseletet biztosítanak.

A csizmák

A bokacsizma átmenet a félcipők és a csizmák között. Az őszi öltözék egyik fontos darabja, lehet akár lapos vagy magassarkú is.
A lovaglócsizma a tél egyik alapdarabja, talán mondhatjuk, hogy ez a nyári balerina cipő téli megfelelője. Lapos, kényelmes és nagyon jól variálható a ruhatárunk különböző darabjaival. Érdemes az eredeti bőr anyagból készült csizmát választanunk, mert nagyon jó minőségű és strapabíró társra tehetünk így szert, mely több télen át lehet hűséges alapdarabja öltözékünknek. A LifeStyleShop.hu oldalán számtalan lovaglócsizma közül választhatunk, melyek nagyon könnyed járást biztosítanak a hideg téli napokra.
A térd fölé érő csizmák már sokkalta nőiesebb darabok. Gyakran visszahajtható szárral, hogy mindenki eldönthesse, az adott napon éppen melyik felhajtást szeretné viselni. A Tamaris csizmák messze híresek kényelmükről, de mindezek mellett nagyon elegánsak is.

Szandálok

A szandálok között fellelhetőek a lapos talpúak, a lapos, de vastag talpúak és a magassarkúak is. Érdemes minden fazonból beszerezni egy-egy darabot, hogy mindig az alkalomhoz legmegfelelőbbet tudjuk választani. A Desigual vastag talpú, nagyon színes szandáljait például azoknak ajánljuk, akik szeretnének kitűnni a tömegből és bátran viselnek extrémebb darabokat.
Körömcipő
A kötelező alapdarab cipők terén. Nem sok olyan hölgyről tudunk, akinek ne lenne legalább egy pár a tulajdonában. A legtöbb kiöltözős, ünnepi alkalomhoz bátran viselhető. Hiába a magas sarok, ezekből a típusokból is lehet nagyon kényelmes darabokat találni. Ilyenek a Tamaris magassarkú cipői is.

A sportcipő

Szintén egy típus, ami mindenkinek általában alap darab. Egy bevásárláshoz, kiránduláshoz, de egy mozihoz is könnyen viselhető darab. Az elsődleges cél ezeknél a cipőknél a kényelem. Manapság nagyon divatos darabokat lehet találni sportcipőkből is, melyeket utcai viseletre terveztek, ilyenek például a Sketchers félcipői is.
Lábbeli választása esetén érdemes szétnézni a LifeStyleShop.hu női cipő kínálatában, ahol számtalan típus és márka közül lehet szemezgetni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.