Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 17. 14:00, kedd | Bulvár
Forrás: mti -fotó: MichaelJFoxOrg

Michael J. Fox visszavonul a színészettől

Michael J. Fox visszavonul a színészettől

Egészségi állapota hanyatlása miatt visszavonul Michael J. Fox. A filmsztár új memoárkötetében írt arról, hogy színészi pályafutása végére ért - adta hírül hétfőn a Los Angeles Times.

Az 59 éves színész No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality című könyve kedden jelenik meg. Mint a lap felidézte, a Vissza a jövőbe filmsztárja 29 éves korában tudta meg, hogy Parkinson-kórban szenved. Akkor egy orvos azt jósolta neki, hogy szerencsés esetben még tíz évig dolgozhat. Azóta harminc év telt el, és televíziós alakításaiért nyolc Emmy-jelölést és egy Emmy-díjat kapott.

A színész első önéletrajzi könyve 2002-ben jelent meg Lucky Man címmel. Az új kötetében megszokott optimizmusához képest józanabb hangot üt meg, és színészi karrierje végéről beszél.

"Mindennek megvan a maga ideje, és az én 12 órás munkanapjaim és hétoldalnyi szövegtanulásom java már mögöttem van"- írta. "Legalábbis egyelőre, másodszor is visszavonulok. Ez változhat, mert minden változik. De ha ez a színészi pályám vége, akkor legyen" - fűzte hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára