Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 02. 14:05, péntek | Belföld
Forrás: STOP / MTI

Menesztették a Széchenyi-terv lakásépítési programjának felelősét

Menesztették a Széchenyi-terv lakásépítési programjának felelősét

Zsarnóci Csaba lett február 29-től a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) belgazdaságért felelős helyettes államtitkára, miután elődjét, Szöllősi Lászlót a miniszterelnök felmentette - derül ki a Magyar Közlönyből.

A megjelent határozat szerint a kormányfő a nemzetgazdasági miniszter javaslatára február 28-i hatállyal mentette fel Szöllősi Lászlót.

A tárcánál a belgazdaságért felelős helyettes államtitkárhoz tartozik egyebek mellett a kis- és középvállalkozások fejlesztése, az iparstratégia, a turizmus felügyelete, valamint a fogyasztóvédelem, a kereskedelempolitika, illetve az építőipar és az építőanyag-ipar ágazati irányítása, az Új Széchenyi-terv otthonteremtési programjának végrehajtása.

MTI / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.