Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Február 01. 07:48, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Megölték az eltűntként keresett férfit

Megölték az eltűntként keresett férfit

Megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, akit eltűntként kerestek a bicskei rendőrkapitányság nyomozói - közölte az MTI-vel kedden késő este a rendőrség.

A férfi eltűnését a fia jelentette be január 14-én. Elmondta, hogy édesapja - aki a tabajdi pálinkafőzdében dolgozott, s annak közelében lakott egy lakókonténerben, - január 13-án bement a munkahelyére, majd pénzét, telefonját, kabátját, gyógyszereit hátrahagyva, ismeretlen helyre távozott, s az óta nem adott életjelt magáról - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados elmondta: a bejelentést követően a bicskei rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárást indított, kiadták a férfi országos körözését, s széleskörű adatgyűjtésbe fogtak az eltűnés körülményeinek tisztázására. Több speciális mentőegység - köztük kutyás kereső egység - is kereste az eltűnt férfit. Helikopterről és kisrepülőgépről is átnézték Tabajdot és környékét, eredménytelenül.

Kedden dél körül bejelentés érkezett a bicskei rendőrkapitányságra, hogy megtalálták a férfi holttestét. A helyszíni szemle során megállapították, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Az ügyben emberölés miatt indított büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, s kedden délután elfogtak egy férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A bicskei rendőrkapitányságra állították elő, majd Székesfehérváron, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon hallgatják ki, és intézkednek a bűnügyi őrizetbe vételéről.

Tekintettel a nyomozás kezdeti szakaszára, bővebb információt nem adott a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.