Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 12. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: MNO

Megnyílik az Xperia Z Ultra

Megnyílik az Xperia Z Ultra

Sok felhasználó szeretné a saját szájízére szabni az androidos modelleket, ám a legtöbb gyártó nem engedélyez ilyesmit. A Sony egy kivétel, a vállalat hosszú ideje minden készülékét megnyitja az érdeklődők előtt, így tett most az Xperia Z Ultrával is.

A 2013-as év egyik nagy meglepetése volt a Sony által fejlesztett Xperia Z. A nagy siker a FullHD-s kijelzőnek és a víz- és porálló háznak szólt. A vállalat igyekezett meglovagolni a népszerűséget, és több új verziót is bemutatott, legutóbb épp az Xperia Z Ultrát.

Mivel a Sony az elmúlt időszakban kifejezetten igyekszik kedveskedni a fejlesztőknek, nem volt meglepő, hogy előbb vagy utóbb a 6,4″-es modelljük is módosíthatóvá válik. Ez most meg is történt, az egyelőre korlátozottan hozzáférhető készülék bármilyen érdeklődő számára módosítható, igaz, a garanciát egy hiba esetén el kell felejtenünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.