Városlista
2021. szeptember 26, vasárnap - Jusztina

Hírek

2011. November 03. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Meglepő húzásra készül a különös énekesnő

Meglepő húzásra készül a különös énekesnő

Amikor Lady Gaga Indiában járt, állítólag könyörgött menedzsmentjének, hogy ingyenes énekórákat tarthasson két árvaházban.

Látogatása során arról is megpróbált tájékozódni, mi kell ahhoz, hogy saját alapítványt tudjon létrehozni a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Egy bennfentes szerint Lady Gaga nem szeret csak úgy fejest ugrani a semmibe, alaposan utánajár mindennek, hogy tényleg valami nagy dolgot hozzon létre.

Az énekesnő először már létező intézményeknek akar segíteni, utána pedig jöhet a saját árvaház, ha úgy érzi, hogy valóban eljut a címzettekhez a segítség - írja az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.