Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Március 02. 11:49, csütörtök | Helyi

Meghosszabbítja a vállalkozások számára hirdetett országos pályázatát az Epson

Meghosszabbítja a vállalkozások számára hirdetett országos pályázatát az Epson

Egy héttel meghosszabbítja a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások körében kiírt pályázatának beküldési határidejét az Epson.

A jelentkezési anyagokat így március 9-én éjfélig várják. A pályázat célja, hogy a japán gyártó felhívja a KKV-k figyelmét a nyomtatási költségek optimalizálására.

A jelentkezés feltételei változatlanok: a pályázat első részében, a jelentkezők által megadott adatok alapján az Epson személyre szabottan segít kiszámolni, hogy a vállalatok az üzleti tintasugaras nyomtatókkal a nyomtatási és energia költségeken mennyit takaríthatnak meg 3 év alatt. Majd ezt követően a pályázóknak jelezniük kell, hogy a megtakarítható összeget mire fordítanák. A leghasznosabban, legkreatívabban vagy éppen legegyedibben ötletet benyújtó két vállalkozást egy-egy WorkForce Pro multifunkciós, – nyomtató, szkenner, másoló és fax – üzleti tintasugaras készülékkel díjazzák.

Emellett a győztes KKV-k elnyerik azt az összeget is, amit a WorkForce Pro nyomtatókkal a 36 hónap alatt megtakaríthatnak, és ezt a pályázati anyagban megjelölt cél megvalósítására fordíthatják.

A Számoljon háromig az Epson nyomtatóival! pályázatra való jelentkezés új határideje most 2017. március 9-én éjfélre módosul. A jelentkezési laphttp://innen1 tölthető le.

( Ha a hivatkozott oldal egy bejelentkező felületre irányít át, amely felhasználónevet és jelszót kér, másolja a következőt a címsorba: http://http://neon.epson-europe.com/shlink/1629387?loginguest=9474244-60074708-1-dealer-0-newsflash)

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 90 vállalata világszerte több mint 67 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.
http://www.global.epson.com

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1700 főt foglalkoztató Epson Europe értékesítése a 2015-ös pénzügyi évben 1577 millió eurót tett ki. http://www.epson.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.