Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Február 17. 11:23, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Meghalt Rendőrakadémia Lassard parancsnoka

Meghalt Rendőrakadémia Lassard parancsnoka

Meghalt George Gaynes, a Rendőrakadémia Lassard parancsnoka.

Az amerikai színész kilencvennyolc éves korában hunyt el hétfőn a Washington állambeli North Bendben, halálhírét lánya közölte a The New York Times című lappal.

George Gaynes Finnországban, Helsinkiben született 1917. május 16-án George Jongejans néven. Anyja orosz művész, apja holland üzletember volt.

George Gaynes fiatalon operaénekléssel próbálkozott, az Egyesült Államokba a második világháború után került. Szerepelt színdarabokban és baritonjának köszönhetően musicalekben és operákban is, később mégis a színészetre váltott.

Az 1984-es Rendőrakadémiában alakította először Lassard parancsnokot, és a kultikussá vált vígjáték mind a hat folytatásában megtartotta a szerepét.

Másik nagy sikere a Punky Brewster című televíziós sorozat volt, amelyben az özvegyember Henry Warnimont alakította, aki befogad egy kislányt.

Játszott az Aranyoskám című filmben - amelyben szerepe szerint heves vonzalmat táplált a Dustin Hoffman által megformált női karakter iránt - és több tévésorozatban, köztük olyanokban, mint a Mission: Impossible és a manapság nagy sikerrel futó Hawaii Five-0 eredeti változatában.

Utolsó munkája a 2003-as Szakítópróba volt Ashton Kutcher és Brittany Murphy főszereplésével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.