Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2016. November 02. 07:41, szerda | Külföld
Forrás: mti

Meggyilkoltak egy magyar prostituáltat Németországban

Meggyilkoltak egy magyar prostituáltat Németországban

Meggyilkoltak egy magyar prostituáltat a németországi Chemnitzben - jelentette kedden hírportálján a Bild című német lap.

A Bild szerint az áldozat egy 25 éves nő, holttestét a munkahelyén, egy társasházi lakásban találták meg hétfő délelőtt a szászországi város Sonnenberg nevű részének egy "hírhedt" környékén, ahol sok kelet-európai szexmunkás dolgozik lakásokban.

Az áldozatot leszúrták, meglehet, hogy már napokkal korábban. Erre utal egy barátnőjének beszámolója, miszerint szombatra találkozót beszéltek meg, de nem jelentkezett, és nem lehetett elérni.

A chemnitzi rendőrség az esetről egyelőre csak azt közölte, hogy a nő személyazonosságát még nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, a körülmények pedig arra utalnak, hogy "bűncselekmény következtében vesztette életét".

Németországban a prostitúció legális munka.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 03. 09:28, vasárnap | Külföld

A fertőzöttek száma több mint 548,8 millió, a halálos áldozatoké 6,338 millió a világon

A világon 548 825 955 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 6 338 515 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai alapján.

2022. Július 02. 18:08, szombat | Külföld

Felvásárolja az országban megtermelt összes búzát Szlovénia

Szlovénia az állami árutartalékok intézeten keresztül felvásárolja az országban megtermelt össze búzát, továbbá 22 millió euró értékben támogatást nyújt a gazdálkodóknak

2022. Július 01. 13:03, péntek | Külföld

Átalakítják a Notre-Dame katedrális környékét

Bas Smets belga tájépítészt bízta meg a párizsi önkormányzat a Notre-Dame környékének átalakításával: a székesegyház előtti tér parkosításával és az építmény homlokzatának kihangsúlyozásával.

2022. Július 01. 07:00, péntek | Külföld

Újabb csokoládégyárban észleltek szalmonellafertőzést okozó baktériumot

Egy újabb belga csokoládégyár üzemében azonosították azt a bélfertőzést okozó baktériumot, amely néhány hónappal korábban az olasz Ferrero csokoládégyár belgiumi telephelyén okozott szalmonellafertőzést,