Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. November 16. 13:54, hétfő | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

Még többet szurkolhatunk a kanapénkon ülve

Még többet szurkolhatunk a kanapénkon ülve

A DIGI Sport 3 csatornával erősítette tovább sportkínálatát az Invitel.

Már a DIGI Sport 3 adó is elérhető novembertől az Invitel egyre szélesebb csatornaválasztékában, amellyel még több olyan élő sporteseményt követhetnek nyomon a nézők a DIGI Sport csatornákon, mint például az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság mérkőzései, valódi stadionhangulatot varázsolva ezzel otthonukba. Az Invitel gazdag sportkínálata még erősebbé vált: az új adóval együtt már 23 sportcsatorna közül választhatnak a sportkedvelők.

Jól ismerjük azt a bizsergető érzést, amikor az élő sportközvetítések alkalmával barátainkkal közösen szorítunk a kedvenc csapatunkért. A sportok szerelmeseinek az Invitelnél novembertől még több élményben lehet részük, ugyanis a már eddig is elérhető DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 mellett november 2-ától új csatornaként bekerült a kínálatba a sokak által várt DIGI Sport 3 is. Ami az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában is elérhető, számos élő sporteseményt közvetítő új csatorna műsorstruktúráját illeti, az ügyfelek a wimbledoni tenisztornán, az ATP és WTA tenisztornákon és az úszó világkupákon kívül az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság vagy éppen a MotoGP és a Formula-E sorozat futamait is nyomon követhetik élőben.

Az Invitel folyamatosan figyeli ügyfelei visszajelzéseit, amelyek alapján igyekszik megteremteni a személyre szabható televíziózás lehetőségét, ezért egyre több, egyre változatosabb, egyre színesebb csatornákat nyújt ügyfeleinek, hogy a család minden tagja megtalálhassa a számára leginkább megfelelő tartalmat. Az Invitel legfrissebb, saját ügyfélkörében végzett televíziózási szokásokat vizsgáló kutatásából1 többek között az derült ki, hogy korosztálytól függetlenül a legnépszerűbb televíziós sporttartalmak a labdarúgás, az autó-, illetve motorversenyek, valamint a kézilabda. E felmérés eredményei is közrejátszottak abban, hogy a vállalat tovább erősítette eddig is gazdag sportkínálatát: a 23-ra bővült sportcsatorna palettával az Invitel pillanatnyilag az egyik legszélesebb választékot nyújtja a piacon. Januártól pedig terveik szerint még több sportcsatornával bővül a portfólió.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széles körű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb informatikai és felhőalapú IT-megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

További információ: www.invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.