Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Április 21. 10:51, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

MÁVINFORM frissítés: Szerda hajnaltól érvényes közlekedési rend a záhonyi vonalon

MÁVINFORM frissítés: Szerda hajnaltól érvényes közlekedési rend a záhonyi vonalon

A záhonyi vonalon a kedd délutáni balesetben érintett pályaszakasz helyreállításáig szerda hajnaltól ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be.

A pótlóbuszokra való átszállások miatt a záhonyi vonalon, főleg a Debrecen-Nyíregyháza szakaszon​ utazóknak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

  • A vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok-Püspökladány felől Debrecenig közlekednek, illetve onnan fordulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. A Miskolc-Szerencs felől érkező vonatok Nyíregyházáig közlekednek és onnan indulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. Debrecen és Nyíregyháza között InterCity pótlóbuszokat indítanak. Az InterCity vonatok Debrecenben és Nyíregyházán csatlakozásra nem várnak, hogy a távolabbi állomásokról utazók számára a menetrend betartható legyen.

A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között is felármentesen vehetők igénybe.

  • Debrecen és Hajdúhadház, illetve Nyíregyháza és Újfehértó között egy-egy személyvonati szerelvény ingázik, Hajdúhadház és Újfehértó között pótlóbuszok közlekednek. A Debrecen-Nyíregyháza szakaszon a normál menetrendben megszokotthoz képest ritkábban indulnak a vonatok.

A MÁVINFORM hírét folyamatosan frissítjük: https://www.mavcsoport.hu/mavinform/baleset-miatt-szunetel-kozlekedes-zahonyi-vonal-egy-szakaszan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.