Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Március 25. 17:20, szerda | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Mártélyon április 4-én kerülnek kihelyezésre a csónakkikötők

Mártélyon április 4-én kerülnek kihelyezésre a csónakkikötők

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Csónaktulajdonosokat, hogy a mártélyi üdülőterületen a csónakok kikötését biztosító 8 db vízi úszóművet 2015. április 4-én helyezik ki.

Kérjük a csónaktulajdonosokat, hogy hagyják szabadon az úszóművek parti rögzítési helyeit! Az üzembe helyezett úszóműveken kizárólag a 2015-ben engedéllyel rendelkező csónaktulajdonosok köthetnek ki, az engedélyben meghatározott lajstromszámú kikötési ponthoz. A közterület-engedély nélküli használata szabálysértési jogkövetkezményekkel jár, továbbá a közterület felügyeletét ellátó személy, engedély nélküli, vagy az engedélyben foglalt feltételektől eltérő közterület-használat esetén, helyszíni bírság kiszabására jogosult.

Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.